Eindelijk ook podiumkunst

Alles en iedereen wordt gereviewd, van hotels en films tot fietsvakanties in Umbriƫ. Voor voorstellingen en concerten geldt dat veel minder. Wie een voorstelling of concert boekt moet het doen met de informatie van de producent of het podium. En dat terwijl de eerlijke mening van bezoekers een bewezen marketinginstrument is. Ook professionele recensies zijn niet altijd beschikbaar op de plek waar mensen informatie zoeken. De review en de recensie van een voorstelling of concert helpt de productie beter in de markt te zetten.

Online reviews zijn voor potentiƫle bezoekers een belangrijke informatiebron. 90% van de mensen leest eerst wat anderen ervan vinden voordat ze iets kopen. Dat reviews en recensies de betrouwbaarheid van producten en diensten vergroten en daarmee de verkoop bevorderen wordt keer op keer bewezen.

Bezoekers de gelegenheid geven hun mening te uiten op de site van het podium versterkt de binding met het podium. Individuele marketing wordt daarmee realiteit.

PGS wil podia voorzien van publieksreviews en professionele recensies om het publiek op een onafhankelijke manier te informeren over de beleefde kwaliteit van een voorstelling of concert, daarmee de relatie tussen podium en publiek te versterken en de kaartverkoop te bevorderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *